Cea mai frumoasa fata din Romania a fost aleasa, miercuri seara, la Busteni. Juriul a decis dupa o saptamana intreaga de probe si deliberari.

Miercuri seara, au ales din 26 de participante din intreaga tara, o tanara de 17 ani, din Bistrita. Ea va fi cea care va reprezenta Romania la concursul Miss World, ce va avea loc in Africa de Sud, la Johannesburg.

Miss World Romania 2009 mai detine un titlu de Miss Eleganta, obtinut la un alt concurs de frumusete. Miercuri seara, la Busteni, a fost declarata castigatoare dupa ce a trecut, alaturi de celelalte finaliste, prin probe de foc. Fetele au defilat in rochii de seara vaporoase, dar si in tinute nonconformiste create de tineri designerim si au fost aplaudate furibund cand au aparut in costume de baie.

Finala concursului Miss World va avea loc in decembrie.

Nu ca as avea ceva cu ea... care nu exceleaza la capitolul frumuseste... dar de cand ma stiu eu (ca privitor de televizor), nu imi aduc aminte sa fi vazut vreo romanca ajunsa in topul acestei competitii. Cu toate astea ne batem in piept ca in Romania sunt cele mai frumoase femei din lume.... (eu as spune ca au ajuns cele mai fitoase)...