Numit după sloganul care, mai nou, ne defineşte ţara, "Divertis - Land of Jokes" este un parc de distracţii care îşi deschide porţile la Pro Tv.

Un Divertisland în care locuitorii se vor întrece în scenete actuale, microinterviuri cu personaje cunoscute din lumea mondenă sau politică, prezente nu în carne şi oase, ci în costume şi machiaj, şi, mai mult, vor face o incursiune cu haz în trecutul patriei. "Divertis - Land of Jokes" îşi deschide porţile la Pro Tv pe 4 octombrie, de la 20.45, cu muzică, dans şi scenete.

Telespectatorii vor asista la o întâlnire de pomină între Elena Udrea, Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Ecaterina Andronescu, vor afla ce schimb de glume fac Patriciu şi Ţiriac, dar şi care sunt cele mai tari ştiri din Divertisland. Apoi, "Marea Bahmuţăreală" îşi va întâmpina primii invitaţi - fraţii Dolărescu, iar Nemuriciul va da startul unei incursiuni neobişnuite în istoria noastră.

Din culisele emisiunii, divertisul Silviu Petcu dezvăluie: "Show-ul se construieşte ca o casă: se "sapă" mai întâi fundaţia, adică se aleg ştirile cu potenţial distractiv - ce prostii au mai făcut politicienii în săptămâna care a trecut, ce poliţist a mai fost prins trecând pe "roşu", ce hoţ şi-a mai uitat buletinul la locul faptei etc. Apoi se ridică pereţii, deci ne apucăm de scris sceneta respectivă. Dacă e bună trece, dacă mai trebuie lucrată, se mai "ajustează". Şi ajungem la finisaje: gresie şi faianţă la glumele cu politică, să iasă mai strălucitoare, parchet pe jos, ca să nu alunecăm în vulgar, perdele la ferestre, să nu se uite paparazii înăuntru".

Articol complet pe Gandul