Activităţile de construcţie la Polus Center, centrul regional multifuncţional de pe b-dul Aurel Vlaicu, avansează în mod alert.

După reînceperea construcţiei, în luna iunie a acestui ani, lucrările la Polus Center continuă la capacitate maximă. Proiectul este construit pe 112.000 mp şi va aduce o infuzie semnificativă de capital pe piaţa locală, date fiind cele 2.000 de noi locuri de muncă create.

Centrul comercial va fi rezultatul unei investiţii de 140 de milioane de euro şi va cuprinde peste 170 de unităţi, un cinematograf modern cu numeroase săli de proiecţie şi un hypermarket Auchan, ce se va întinde pe 16.000 mp. „În ciuda condiţiilor de piaţă, Polus Center evoluează foarte bine. Vom inaugura centrul regional multifuncţional în cel de-al patrulea trimestru al lui 2010. Acesta este cel de-al doilea proiect al TriGranit în România şi ne dorim să răspundem nevoilor consumatorilor locali. Polus Center nu va fi doar un alt centru comercial. Va fi un centru regional mixt, de distracţii şi cumpărături", a declarat Arpad Tolok, director de dezvoltare al Polus Center. Acesta a mai spus că Polus Center va fi cel mai mare centru comercial din Constanţa, desfăşurat pe 112.000 mp, cu cea mai mare suprafaţă închiriabilă. Design-ul interior va fi unul foarte modern, demn de secolul 21, cu un râu şi cascade artificiale. „Vom avea şi o zonă de evenimente, pentru că Polus Center este creat pentru constănţeni, nu pentru turişti. Aşa că, în extrasezon, în această zonă, vor avea loc prezentări de modă şi concerte", a mai spus Tolok.

Polus Center aduce în premieră în Constanţa hypermarket-ul Auchan. Acesta va fi cel mai mare hypermarket din oraş, desfăşurat pe 16.000 mp şi va oferi cumpărătorilor peste 45.000 de produse din toate domeniile. Auchan din Polus Center va fi cel de-al optulea hypermarket al acestei mărci, în România.

Sursa: Ziua de Constanta