Televiziunea Fishing and Hunting, a cărei siglă este F&H, îşi va schimba denumirea, de la data de 1 octombrie, în PV TV (Pescuit şi Vânătoare), în cadrul unei campanii de "rebrand-uire" a postului TV, care are ca scop apropierea de publicul român.

"Schimbarea denumirii canalului F&H în PV TV (Pescuit şi Vânătoare) face parte din campania de "rebrand-uire" a postului nostru de televiziune (...) Noua denumire va apărea începând cu data de 1 octombrie", a declarat pentru "MEDIAFAX" Victor Hodorog, director general al societăţii Tematic Cable, care operează singurul post din România dedicat exclusiv pescuitului şi vânătorii.

P * otrivit lui Victor Hodorog, noul PV TV va acorda o mai mare atenţie programelor producţie proprie. "În noua grilă de programe, care se va lansa la data de 1 octombrie, se va pune accent pe producţii proprii, în România în special, dar şi în Ungaria, Bulgaria, Cehia şi Slovacia, ţările în care programul este recepţionat", explică el, precizând că schimbarea denumirii televiziunii şi difuzarea la postul TV a mai multor producţii realizate în România au ca scop apropierea de publicul român.

Postul Fishing and Hunting s-a lansat în martie 2008. Televiziunea dedicată celor interesaţi de pescuit şi vânătoare poate fi văzută în România, Ungaria, Cehia şi Slovacia, având în prezent aproape 3,5 milioane de abonaţi.

În România, postul este distribuit în pachetele digitale ale companiilor de cablu R.C.S.&R.C.S. şi U.P.C., în pachetul de bază Digi, postul TV fiind recepţionat şi de circa 150.000 de abonaţi ai reţelelor mici de cablu din ţară.

De asemenea, societatea Tematic Cable este în negocieri pentru difuzarea PV TV şi la Dolce, platforma digitală a Romtelecom.

Mediafax