Un episod din emisiunea "Top Gear" se va realiza în Capitală, cei trei prezentatori primind permisiunea să filmeze în curtea, garajul şi tunelurile Palatului Parlamentului. România va beneficia de promovare externă exhaustivă, întrucât echipa show-ului va ajunge şi pe litoralul nostru, în Deltă, în Podişul Dobrogei şi pe Transfăgărăşan.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May sunt trei nume care gâdilă în modul cel mai plăcut urechile pasionaţilor de maşini. Trioul responsabil cu realizarea şi prezentarea popularului format tv "Top Gear" colindă lumea, pentru show-ul în care caii-putere sunt la concurenţă doar cu umorul, iar luna aceasta ajung la Bucureşti. Cum drumurile noastre nu sunt interesante decât dacă vrei să vezi cât îţi rezistă maşina în condiţii oribile, cele trei vedete au ales drept decor pentru filmări ceva mai atrăgător: Casa Poporului.

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, miercuri, solicitarea revistei britanice "Top Gear" de a filma, pe 22 septembrie, în curtea, garajul şi tunelurile din Palatul Parlamentului, unde vor conduce trei bolizi. "A fost o discuţie plăcută, pentru că am aflat cu această ocazie că domnul Mihai Voicu, colegul nostru de la PNL, este un mare admirator al acestei emisiuni şi ne-a povestit pe larg şi cu entuziasm despre succesul acestei emisiuni", a declarat secretarul Camerei, Sever Voinescu, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

Articol complet pe Gandul.info