Spuneam pe jurnalul personal de pe hi5, la care am inceput sa scriu recent, ca am primit pe mail adresa unui site legat de astrograma si alte chestii. De fel sunt atras de chestiile astea de prin liceu. Am intrat curios pe site-ul cu pricina si am creat un cont. Vreau sa spun ca am fost foarte surprins cand mi-am citit astrograma...caci mi s-a potrivit ca o manusa.


Asadar daca te intereseaza si pe tine acest subiect te inviti sa faci o vizita si un cont (altfel nu vei putea primi informatiile pesonale) pe www.astrospot.ro.

Ce vei gasi pe site:

Raport online de personalitate. O descriere a personalitatii dvs. in functie de astrograma. Contine urmatoarele capitole: Imagine si destin, Motivatii, Emotivitate, Ambitii si abordare.

Raport online de viata personala. Felul in care relationati cu ceialalti si aspecte legate de viata dvs. personala. Contine urmatoarele capitole: Afectivitate, Casatorie, Sexualitate, Alte influente.

Raport online financiar. Atitudinea fata de bani, resurse, relatia cu bancile.

Raport online vocational. Tu si nevoile tale, munca si locul de munca, cariera si directia in viata.

Horoscop personalizat. Acest Horoscop reprezinta aspectul cu orbul cel mai mic care se formeaza in acest moment prin suprapunerea astrogramei momentului cu astrograma dvs. personala. Pentru mai multe detalii cititi si "Horoscop detaliat".

Horoscop detaliat. Acesta este un horoscop detaliat bazat pe aspectele care se formeaza intre astrograma dvs. natala si astrograma momentului.

Jupiter retrograd. Un raport despre cum va afecteaza retrogradarea lui Jupiter disponibil doar in perioadele in care Jupiter este retrograd.

Mercur retrograd. Un raport despre cum va afecteaza retrogradarea lui Mercur disponibil doar in perioadele in care Mercur este retrograd.

Bioritm. Puteti sa va calculati bioritmul in meniu la sectiunea Diverse >Bioritm

Sansa la Loto. Puteti afla ce sanse aveti sa castigati la loto si cat de favorabile sunt urmatoarele zile pe dvs. Aceste calcule au la baza astrograma personala. Serviciul este disponibil in meniu la sectiunea Diverse > Sansa la Loto

Scor Compatibilitate. Acum puteti sa va calculati gradul de compatibilitate in meniu la sectiunea Diverse > Compatibilitate