Disney Channel anunţă cei cinci finalişti ai competiţiei "Fii o vedetă Disney Channel", inspirată de serialul de succes Hannah Montana. Competiţia a inclus audierea a sute de copii din toată ţara, iar interpretările celor cinci finalişti vor merge mai departe în marea finală, prezentată pe Disney Channel, duminică, 6 decembrie.


În cadrul competiţiei "Fii o vedetă Disney Channel", lansată la 29 septembrie, copii din România cu vârste între 7 şi 16 ani şi-au demonstrat talentul vocal interpretând un cântec marca Hannah Montana în faţa unui juriu reprezentat de Smiley şi Alexandra Ungureau. Serialul Hannah Montana a devenit un fenomen în rândul adolescenţilor şi o distribuie în rolul principal pe Miley Cyrus, ce interpretează rolul unei adolescente cu viaţă dublă: în timpul zilei este eleva Miley Stewart, iar noaptea devine starul rock Hannah Montana.
Câştigătorul competiţiei "Fii o vedetă Disney Channel" va beneficia de o sesiune de înregistrare într-un studio profesional, propriul videoclip şi o excursie cu toate costurile incluse la concertul vedetei din Hannah Montana, Miley Cyrus, din Londra.

Pe website-ul disney.ro se poate accesa galeria foto a competiţiei şi vota finalistul preferat.