Trebuie sa recunosc ca acest articol ar fi trebuit scris liber, adica sa contina gandurile mele ... cu toatea astea mi-am luat libertatea de a consulta mici articole.

De ce scriu acest articol ? Probabil cativa dintre prietenii mei se vor regasi in acest articol. O fac pentru ca in seara asta m-am simtit excelent si pentru ca sursele mele de energie, buna dispozitie sau de ce nu fericire, s-au dovedit a fi acolo unde trebuie si atunci cand trebuie... adica alaturi de mine.

V-ati intrebat vreodata cum stii cine e cel mai bun prieten al vostru? Majoritatea spun ca cel mai bun prieten este umarul pe care plangi, persoana alaturi de care te bucuri, careia ii spui totul mai ceva ca unui duhovnic, fiindca stii ca te asculta si te sustine dezinteresat. Stii ca el, sau ea, nu-ti va spune niciodata ceea ce vrei sa auzi, ci ceea ce ai nevoie. Chiar si in problemele de amor.

De regula cel mai bun prieten este o persoana de acelasi sex, dar pot exista si cazuri in care un barbat si o femeie pot deveni prieteni foarte buni.... uneori ajungand sa fie si iubiti si in cele din urma parteneri de viata.

Citeste articolul complet pe HI5
sau aici