Iarna nu e ca vara, zice o zicala... iar la Constanta se simte din plin mai ales atunci cand ninge. Dupa ceva ani de asteptare, iarna s-a hotarat sa se reintoarca asa cum ne-a obisnuit ea atunci cand eram mai mici. Ce-i drept la mal de mare, mai rar e dat sa vezi viscol care sa paralizeze cam tot, si cum autoritatile nu au bagat multi bani in utilaje de deszapezire(avand in vedere ca ninge mai rar) cam totul s-a miscat ca melcul sau a stat pe loc in ultimele ore.

Nu poti da neaparat vina pe autoritati in totalitate, caci munca lor era oricum ingreunata de viscolul continuu care nu a contenit o zi intreaga. Daca au existat nemultumiti, acestia sunt cei care nu au inteles in ruptul capului sa lase masinile personale acasa sau pur si simplu sa stea acasa pe o vreme ca asta.

Eu unul, fortat de imprejurari, am fost nevoit sa ajung in Constanta. Cred ca a fost pentru prima data cand am vazut zona sensibila la viscol(DN 2a zona Ovidiu - Constanta)... si care are probleme atunci cand vine viscolul. Pana pe la ora 11 nici macar un utilaj nu trecuse prin aceea zona, ca de altfel nici in oras.

Nu am avut posibilitatea sa iau mostre din "urgia alba"... la cald, din pacate, asta si pentru ca din masina nu prea poti sa pozezi. Cu toate astea cateva imagini am reusit sa iau dupa urgie....