Week-endul asta am avut ocazia de a ma deconecta un pic de la realitatile cotidiene si de la problemele de zi cu zi si am facut o mica excursie, ca sa ii zic asa, pana in capitala tarii.

In urma cu ceva timp scriam ca nu sunt prea impresionat de capitala... insa cred ca aceste impresii depind in oarecare masura si de starea in care esti atunci cand mergi spre capitala. Ieri am avut ocazia sa revad unele locuri si parca le-am vazut cu alti ochi. Un amalgam de modern cu epoca ceausista si apoi cu istoria veche a capitalei e cam ceea ce mi-a fost dat sa revad. Doar ca de data asta am fost parca interesat sa vad aceste lucruri.



Pentru cei din capitala aceste lucruri sunt probabil niste banalitati, de altfel am intalnit si badarani care nu au ezitat sa faca misto de simplul fapt ca faceam niste poze. Insa in a noasta capitala vei gasi tot felul de oameni, asa ca nu are rost sa iti strici buna dispozitie.

Ceea ce iti recomand sa vizitezi e intreaga zona "Calea Victoriei", si daca vrei sa fi si mai impresionat cel mai probabil iti va placea efectul noptii asupra ei. Ceea ce m-a imresionat mai mult e faptul ca m-am aflat exact in locul in care acum 20 de ani am devenit liberi si care daca nu ar fi avut loc nu as mai fi putut scrie aceste randuri.

Una peste alta o imagine face uneori mai mult decat multe cuvinte, asa ca ma jos te voi delecta cu mai multe imagini.