Citeam un articol pe un site si ma bufnea rasul cat de ridicata in slavi e stimabila doamna... daca nu cumva am folosit un termen prea bland. Ajunsa la respectabila varsta de 22 ani, Florina Mihăilă, pe numele ei adevarat a primit in ea... vizita unui numar impresionant de barbati, aproape ca ar starni invidia altor starlete porno.


Aflati oameni buni .. ca vom avea bucuria de a scapa de prestatiile jalnice ale ei pentru cel putin o perioada de timp, caci Sexy Braileanca a ramas.... "grea". O declaratie senzationala citam din Libertatea:


"Încă nu ştiu cine este tatăl copilului, dar voi afla cât de curând. Am avut două nopţi fierbinţi în urmă cu o lună şi jumătate. Am avut chef să fac dragoste şi am vrut să bat orice record în domeniu, aşa că am făcut sex cu vreo 20 de bărbaţi. Voiam să văd dacă aş face faţă unui maraton sexual şi m-am convins că aş reuşi fără nici un fel de probleme. Acum însă, chiar dacă mi-aş dori, nu mai pot să mă înham la o asemenea ispravă"...


Madama este insa foarte optimista si are o parere incredibil de buna despre ea... zice ea ca din cei 20 sigur multi ar vrea sa o aiba ca iubita. Hai nu ma inebuni !! Pun pariu ca multora le-ar place sa aiba o iubita in care isi baga altii la greu, si mai mult decat atat sa creasca un copil despre care nu stie sigur ca e al lui.


Oricum, braileanca zice ca nu se lasa ea asa de usor invinsa de ... soarta... si ca in curand se va intoarce in campul muncii.