Teo Trandafir şi-a depus, miercuri, candidatura din partea PDL pentru alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 din Bucureşti, după ce cu doar o zi înainte s-a înscris în partid, ea fiind însoţită la Biroul Electoral de Valeriu Stoica, Sulfina Barbu, Mircea Raicu şi Romeo Raicu.

Teo Trandafir a venit la sediul Biroului Electoral, la ora 11.00, fiind însoţită de preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, de vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica, de liderul Organizaţiei Sector 4, Romeo Raicu, şi de viceprimarul Capitalei Mircea Raicu.

Biroul Electoral a preluat dosarul de candidatură al acesteia pentru alegerile parţiale din Colegiul 19 din Capitală.

Preşedintele Organizaţiei Sector 4, Romeo Raicu, a declarat că Teo Trandafir s-a înscris în partid în cursul zilei de marţi, iar decizia finală a partidului privind candidatura acesteia a fost luată în cursul nopţii de marţi spre miercuri.

Teo Trandafir a declarat că nu a trecut de la presă la politică. "Ele nu sunt complet despărţibile. Sunt complementare şi pot să meargă mână în mână", a afirmat Teo Trandafir.

În plus, ea a spus că a ales PDL pentru că acest partid a hotărât să vină în ajutorul ei pentru a pune în practică mai multe planuri cu care "se chinuie de ani de zile".

"Am spus că momentul acesta este foarte bun, ca şi cum astrele s-ar fi aliniat în favoarea noastră şi iată-mă aici", a mai declarat Teo Trandafir.

Ea a spus că doreşte să meargă în Parlament pentru că îi sunt dragi copiii, pentru că a văzut nişte lucruri care au schimbat-o foarte mult ca om şi doreşte să încerce să schimbe aceste lucruri.

"Este o chestiune de atitudine, pentru că sunt atât de pornită şi atât de furioasă în urma lucrurilor pe care le-am văzut încât sunt sigură că voi reuşi pentru că nu există o altă cale", a declarat Teo Trandafir.

Mediafax