Jos cu terasele de pe plaja pare a fi  noul slogan de campanie al ministrei Turismului Elena Udrea, alias Nuti de la parlament.. Aceasta a pornit o campanie de demolare a construcţiilor ilegale de pe plaje, fiind dărâmate deja 15 terase, majoritatea în Mamaia.


Tăvălugul pornit de ministrul Turismului a făcut victime celebre, precum Hotel Palm Beach, terasa Cafe del Mar sau Club Cotton

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a luat la puricat nisipul de pe litoralul românesc, dând ordin ca orice clădire construită fără autorizaţie să fie imediat demolată. Până acum, din ordinul ei, au fost culcate la pământ 15 construcţii, iar acţiunea va continua.

Masura de demolare de ochii lumii a acestor terase pare a fi una serioasa de aceasta data, dat fiind faptul ca ministra a pus piciorul in prag si a declarat: "Pentru cei care cred că pot da telefoane ca să-şi menţină construcţiile ilegale de pe plajă îi informez că pot suna la un singur număr de telefon, la al meu. Iar soluţia va fi de a sesiza organele de urmărire penală”.

De altfel masura de demolare a acestor constructii era pe alocuri necesara, caci numai in Mamaia daca ne uitam, s-ar putea sa avem surpriza sa vedem ca apele au inghitit din ce in ce mai mult din plaja insa nimeni nu misca un deget sa puna in aplicare proiectul de reabilitare si modernizare a plajei,  anuntat cu surlite si trambite in urma cu un an si ceva.