Ziele trecute am descoperit la raionul de muzica din MediaGalaxy albumul +D Mas al lui Diego Gonzalez, cel pe care l-ati vazut in Romania in 2007, cu ocazia concerului RBD de pe stadionul Cotroceni, dar si in serialul fenomen Rebelde.

Daca nu stiti ce a mai facut intre timp artistul, aflati ca Diego a reusit sa obtina un rol in serialul american 90210. El va aparea in mai multe episoade, interpretand rolul lui Javier, un cantaret mexican care se va indragosti de Adrianna, unul din personajele principale din serial.

Diego si-a schimbat look-ul si se descurca de minune, face ceea ce ii place, canta si este actor. Spre deosebire de alti actori de origine mexicana, tanarul se descurca uimitor si la capitolul limba engleza. Desi ne-am astepta ca accentul sa il tradeze, lucrurile stau total invers, acesta pare ca stie limba engleza la perfectie.

Cat despre aparitia sa in serial, Diego s-a aratat mai mult decat incantat de faptul ca joaca in 90210 si ca a reusit sa treaca de la aparitiile in telenovele la productii hollywoodiene.

Ceva mai jos ai cel de-al doilea episod (din 3 in care artistul va juca) in care Diego isi face aparitia.