Presat de Departamentul de Licenţiere din cadrul FRF, Gigi Becali a anunţat că Steaua va juca din sezonul viitor la Buzău, încheiind astfel, parţial, conflictele cu CSA, MApN şi AISS.

Informaţia a fost confirmată, pentru Evenimentul Zilei, de Dan Tulpan, preşedintele Gloriei Buzău. "Suntem ca Milano, avem cel puţin două echipe care joacă pe terenul nostru. E o pleaşcă pe capul nostru", a declarat şi Dumitru Boşcodeană, primarul Buzăului.

Steaua nu este însă singura echipă care anunţă că va juca la Buzău. Victoria Brăneşti, lider în Seria I a ligii secunde, a anunţat deja Federaţia Română de Fotbal că, în cazul în care va promova, va disputa meciurile în Crâng. Becali a menţionat totuşi că nu vede o problemă din faptul că şi formaţia Victoria Brăneşti ar putea să-şi dispute meciurile din Liga I acolo.

Finanţatorul stelist a precizat că prin mutarea la Buzău a echipei a încheiat şi conflictul cu fanii "roş-albaştri". "Nu o să mai fie nicio problemă cu suporterii. Ei mi-au zis să plec din Ghencea şi i-am ascultat. Ce mai vor de la mine? Să plec de la Buzău nu se poate, că trebuie să mă gonească buzoienii, iar buzoienii nu fac asta, ei mă iubesc", a declarat Becali pentru Mediafax.

Becali a dorit să confirme faptul că Steaua va juca la Buzău în sezonul viitor, după ce Directorul Departamentul Licenţiere, Viorel Duru, a declarat pentru Mediafax că FC Steaua trebuie să prezinte până la 31 mai un contract pentru un stadion licenţiat pentru Liga I şi Liga Europa, în caz contrar punându-se "problema nelicenţierii".

Pe Internet circulă şi un banc, conform căruia Gigi Becali a mutat echipa la Buzău, pentru că a văzut că provincia câştigă în ultimul timp titlul de campioană.

Antena3.ro