Intr-o tara in care lumea a inceput sa uite ce inseamna bunul simt, responsabilitatea si protectia naturii, Petrom a initiat programul TaraluiAndrei.ro pentru a oferi o alternativa la situatia actuala. O tara in care indiferenta este inlocuita de curaj si implicare. O tara in care oamenii iau atitudine fata de tot ceea ce ii inconjoara si inteleg ca azi este momentul pentru a ne schimba viitorul.

"Tara lui Andrei punct ro" este primul program de responsabilitate sociala care permite unui numar nelimitat de oameni sa interactioneze, sa comunice, sa se informeze si mai ales sa schimbe in mod concret lumea in care traiesc.

Proiectul TaraluiAndrei.ro este deja prezent si in scoli, prin programul intitulat "Scoala Lui Andrei", propunandu-si sa ii responsabilizeze pe cei tineri, incurajandu-i sa participe alaturi de parinti la diverse proiecte si campanii ce au ca scop final protejarea naturii.
Prima editie a competitiei Scoala lui Andrei s-a desfasurat anul trecut. In prima parte a competitiei, 5.970 de elevi din 320 de scoli si-au insusit cunostinte teoretice despre teme precum protectia mediului, reciclare, comunicare si leadership. In cea de-a doua etapa, in urma voturilor vizitatorilor, s-au calificat 4.317 elevi care s-au implicat intr-o competitie de proiecte pentru o Romanie mai buna si mai curata.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Daca iti pasa de ce se intampla in comunitatea in care traiesti si cauti sprijin pentru ideile tale, intra pe site, propune o actiune si cetatenii Tarii lui Andrei te vor ajuta sa o transformi in realitate. In fiecare luna, Petrom sustine o idee care rezolva o problema din comunitatea tan! Cei ce propun un proiect si ii conving pe ceilalti cetateni sa-l voteze pot castiga o finantare cu 5000 de euro pentru proiect.

Si tu poti fi cetatean in Tara lui Andrei. Daca te implici, actiunile tale ca cetatean al Tarii lui Andrei sunt rasplatite cu puncte care se transforma in copaci ce vor fi plantati de catre Petrom cu ajutorul voluntarilor, in fiecare primavara si toamna.

Pentru mai multe detalii acceseaza: