Mare ti-e gradina doamne, si din pacate gardul se largeste in fiecare zi, sau cam asa suna o vorba. Pun pariu ca si pe tine te amuza din cale afara noul circ marca OTV. Dupa ce i-a avut ca invitati de marca, exclusiv, in direct si in reluare, pe mai marii tarii, cei care cu darjenie duc fraiele tarii asa de bine ca ne baga in groapa, bossul otevist, Dan Diaconescu, nume de cod DD, a ajuns la ... parnaie.


Revoltat din cale afara ca tocmai el, usa de biserica a mediei romanesti (de parca multi nu stim cum functioneaza pe sistem santaj unii asa zisi jurnalisti), eliberat cu surle si trambite intr-un show de iti venea sa plangi.. dar nu de fericire, lui DD inchisoarea i-a priit. Descatusat si cu mintea limpede, Diaconescu s-a trezit ca vrea mai mult.. sa ii i-a locul lui Base la Cotroceni. Sub deviza, eu salvatorul patriei vreau sa devin tribunul poporului, Diaconescu nu numai ca se viseaza presedinte dar are si partid, intitulat sugestiv Partidul Poporului.

Si parca nu ne era de ajuns "televiziunea poporului", DD a ajuns mai nou invitat de marca al postului (i)Realitatea TV. Acolo unde se perinda de ceva zile si declara el cu tarie "Sunt jurnalistul numarul 1 al tarii." Cu aceleasi dezvaluiri in exclusivitate si senzationale pe care le-a repetat si in emisiunile trecute la Realitatea, DD ne-a povestit cum i s-au montat microfoane in casa, cum i s-au scos din casa, cum a fost filat in permanenta, cati bani a cheltuit statul cu urmarirea sa etc.

Stati linistiti, nu o sa fie ultima oara, o sa il vedem in curand cu platorma lui electorala, cu oamenii de seama din jurul lui (gen Ogica, Roxy Manelista, Nikita, Zavoranca s.a) care vor candida la functii politice. Oricum nici acum nu avem "capete luminate", ci mai degraba blonde, dar se poate mai rau de atat ?