Loredana este din nou cu un pas inaintea altor artisti romani. Excentrica artista va canta in premiera in direct pe Facebook, miercuri seara.

Loredana se gandeste mereu la fanii, asa ca miercuri de la ora 22.00, cantareata va sustine un concert transmis in direct de pe pagina sa de Facebook si pe Radio ZU. Cantarea va avea loc in studioul Radio ZU, unde Loredana isi va aduce toata trupa.

“Dragii mei, surpriza de mult promisa va avea loc saptamana viitoare. Voi, prietenii mei de pe aceasta pagina, veti fi primii din Romania care veti asista la un concert live, transmis in direct pe un profil de facebook!!! Saptamana viitoare, in direct din studioul Radio Zu. Restul detaliilor vor veni curand! Vreti sa auziti ceva anume?”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Piesele pe care Loredana le va canta miercuri seara sunt alese de fani si vor acoperi intreaga ei cariera. Asa ca pentru a asculta o melodie anume, ii poti lasa un mesaj Loredanei pe pagina sa de Facebook.

La sfarsitul lunii iunie, Loredana a lansat un single nou, intitulat Rain, Rain, compus impreuna cu Bruce Briscol si Jeremy Adelman (Sleepy Rebels).

Acasa.ro