Playboy a lansat un site care poate fi accesat şi de la serviciu. Pe site-ul TheSmokingJacket.com, angajaţii, care nu vor să încalce regulamentul companiei privind accesul pe internet la locul de muncă, pot admira fotografii cu manechine îmbrăcate sumar, clipuri video realizate în timpul unor şedinţe foto, precum şi articole abordând de exemplu experienţele sexuale la locul de muncă.

Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a lansat marţi un site pe care, susţine el, cei care lucrează la birou pot admira, în timpul programului, fete îmbrăcate sumar, dar nu complet goale..

Angajaţii vor găsi aici un "antidot amuzant, sexy şi satiric" la rutina zilnică, a spus Jimmy Jelinek, directorul revistei Playboy. TheSmokingJacket propune bărbaţilor "o distracţie sexy şi inteligentă pentru întreaga zi", a explicat la rândul său Hugh Hefner.

Site-ul a fost numit TheSmokingJacket în onoarea halatului de satin pe care îl poartă Hugh Hefner, în vârstă de 84 de ani, în vila sa luxoasă în stil gotic - Playboy Mansion - din Los Angeles.