Răzvan Dumitrescu va realiza la Antena 3 emisiunea "Subiectiv", difuzată pe postul de televiziune începând de luni, 26 iulie, a declarat pentru MEDIAFAX realizatorul TV.

Mihai Gâdea, directorul executiv al Antena 3, a anunţat, pe 7 iunie, în emisiunea "Sinteza Zilei", că îi spune "bun venit din toată inima" lui Răzvan Dumitrescu la Antena 3, jurnalistul care şi-a dat demisia de la Realitatea TV declarând că a resimţit în ultimul an presiune politică.

"Am avut o serie de discuţii care ne-au făcut să înţelegem că avem aceeaşi dorinţă de a ne face meseria în mod corect, de a spune lucrurilor pe nume şi de încerca să aflăm adevărul", a spus Mihai Gâdea, în prezenţa lui Răzvan Dumitrescu, care a fost invitat în ediţia respectivă a emisiunii "Sinteza Zilei".

În primele declaraţii pe care le-a făcut după anunţul privind demisia de la Realitatea TV, Răzvan Dumitrescu a spus că decizia sa nu este influenţată de redacţiile în care a lucrat, ci are legătură cu "presiunea politică" pe care a resimţit-o între noiembrie 2009 şi iunie 2010.

Mediafax