Dupa cateva incercari, sincer nereusite de a lansa un site mai complex pentru postul de televiziune Neptun TV, iata ca in cele din urma lucrurile au inceput sa se miste intr-o directie mai buna. Urmand, parca, exemplul Pro TV, Neptun TV a lansat pe internet site-ul stirilor NTV, Reporter, dar si o versiune noua a site-ului postului de la mare.


Va intrebati probabil de ce vorbesc  de Neptun TV. Pentru ca sunt constantean, pentru ca desi are un defect (politica), NTV este de 15 ani unul din cele mai bune posturi locale din tara. O demonstreaza si statisticile GFK care au aratat ca  in 2009 peste 20 de milioane de oameni i-au urmarit programele, cu o medie de peste 2 milioane de telespectatori pe luna. La 1 martie, anul acesta, Neptun TV a devenit unul dintre posturile must-carry pentru companiile de cablu, conform unei decizii CNA.


Revenind la ceea ce prezentam in titlu, daca esti constantean si te intereseaza sa aflii ultimele noutati din judet si nu numai afla ca cei de la NTV au lansat www.reporterntv.ro , un site de stiri pe care ti-l prezint tocmai pentru ca spre deosebire de site-ul ziarului Telegraf, unde mergeam deobicei sa citesc stirile locale, este actualizat la zi, de altfel in momentul in care scriu acest articol, ultimele stiri, care includ si clipurile video, sunt postate in urma cu 2 ore.


Site-ul este structurat pe diverse categorii, Stiri de Actualitate (care includ evenimente, informatii sociale, politic si extern), Divertisment, Sport. De asemenea ai informatii despre starea vremii in Constanta dar si ratele de schimb ale principalelor monede.