Intr-un comunincat postat pe site-ul primariei, edilul orasului, Nicolae Matei, ne invita sa participam la o noua editie a Zilelor Orasului Navodari. Ca si in anul precedent, sarbatoare va tine trei zile si trei nopti si va avea loc pe stadionul din oras, care din pacate e umplut doar la astfel de ocazii, caci in rest se pare ca sportul nu prea mai misca.

Dar ca tot vorbim de vremurile apuse ale fostei echipe de fotbal din Navodari, incercand sa suplineasca lipsa acuta de artisti de pe afis, Primaria Navodari se va axa foarte mult pe evenimente sportive.
Astfel vineri, incepand cu orele 17, echipa de fotbal a C.S. Navodari se va intalni, intr-un meci amical cu Academia de fotbal Gheorghe Hagi. Sambata, CS Navodari va da piept cu echipa de fotbal Steaua Cogealac iar duminica va da un meci demonstrativ.

Ramanand in zona fotbalului, vineri de la ora 20 va avea loc un meci amical intre echipa vedetelor, formata din Aurelian Temisan, Rica Raducanu, Florin Petrescu, Mugur Mihaescu s.a si echipa consilierilor locali si din orasele infratite.

De asemenea, echipele de handbal si rugby, dar si pugilistii CS Navodari vor avea meciuri amicale.

Asa cum spuneam, artistii invitati in acest an sunt cu mult mai putin cunoscuti fata de cei invitati anul trecut. Astfel, vineri ii veti putea asculta pe Ileana Ciuculete, Aurelian Temisan si Vali Vijelie. Sambata vor urca pe scena Maria Ciobanu, Fratii de Aur (Sorinel Copilul de Aur) si Deepcentral. Ziua de duminca este rezervata folkului si Cenaclului Flacara a lui Adrian Paunescu.

Atmosfera va mai fi intretinuta si de trupa de dans a Casei de Cultura Pontus Euxinus, ansambluri, artificii, confetii, baloane dar si de spatii special amenajate pentru agentii economici care vor dori sa participe la eveniment.

Nu conteaza ca e criza, nu conteaza ca orasul se cearta pe tema unui depozit de deseuri toxice, iar primarul e amenintat cu milioane de lei despagubiri, atat timp cat se dau  bani pentru 3-4 artisti mai cunoscuti si cat timp se pot cumpara mici si bere, distractie sa fie, ca romanul se descurca.