Daca nu aveati subiecte pe seama carora sa radeti ei bine aflati ca presa romaneasca e plina de astfel de subiecte. Daca va era dor de celebra (am scris bine :)) )"Tarky", aflati ca vedeta de zile mari s-a intors. Nu, nu plange iar dupa Traistariu si recita versuri din "Tornero" ci doar face pe ospatarul si in loc de baccis la terasa unde lucreaza, pana la epuizare saracu, isi intoarce dosul spre licitare. Si de disperare ca e pe uscat, Tarky se crede prin desert si abereaza pe subiecte de genul, wow cati flirteaza cu mine si cati ma doresc. Da eu nu ma dau la asa ceva si nu accept 1500 de euro ca sa fac sex, eu sunt baiat cuminte. La fata ta baiatule zic ca ar trebui sa te internezi la Palazu cand mai faci astfel de declaratii prin presa.

Hara inca mai vorbeste cu mortii

Desi e penibila din cale afara, celebra deja Hara (multumiri Pro Tv), Carmen Hara nu se dezminte. Dupa ce s-a lansat in tot felul de preziceri care mai de care mai aberante, prezicatoarea noastra s-a apucat sa anunte alte "elucubratii".

Desi regreta ca s-a apucat sa zica ca vorbeste cu Madalina Manole si ca aceasta nu s-a sinucis, desi totul a indicat ca artista a recurs la acest gen, acum Hara vorbeste in ziarul Ring despre artista Mihaela Runceanu.

Ma intreb daca da ortu popii cu ea cine o sa vorbeasca ?