După şapte ani de pauză şi de încercări cu diverse voci feminine, băieţii de la Hi-Q au ajuns la concluzia că tot Dana Nălbaru e cea mai potrivită pentru trupă.

După îndelungi schimbări şi încercări, băieţii de la Hi-Q au hotărât că împreună cu Dana Nălbaru sunt cei mai buni. Decizia nu a venit dintr-o dată, ci după mai multe încercări de a "potrivi" piesa din puzzle cu mai multe voci feminine.

"Chiar dacă noi şi Dana am mers pe drumuri separate din punct de vedere muzical, am păstrat mereu legătura", a precizat Florin Grozea.

Acum, cei trei se pregătesc de concerte şi emoţia revenirii pe scenă în formula care i-a consacrat îi împinge să facă planuri peste planuri. "Duminică am făcut o şedinţă foto, mai acum ceva vreme am înregistrat o piesă, o să avem şi concert, pe 25, în Club Tribute din Bucureşti. Avem deja o melodie, «Încă o dată», se numeşte, şi e compusă de clăparul nostru, urmează şi altele, avem planuri, avem concerte, avem idei, mai exact, până în momentul ăsta, avem 27 de planuri", continuă entuziasmat Florin.


Articol complet pe EVZ.ro