Dupa ce au renuntat la frecventele in FM ale One FM, cei de la ProSiebenSat1 Group, ce detin in Romania portofoliul de posturi, Prima TV, Kiss FM, Kiss TV, Magic FM si One FM au decis ca e cazul sa lanseze un nou radio de nisa.

Preferintele muzicale ale tinerilor par a fi in continua schimbare, iar valul de adepti ai muzicii dance pare ca s-a cam calmat. Astfel, dupa ce One FM Dance Station a fost mutat doar online, acolo unde activeaza impreuna cu One Undeground, noul post radio din fm care vrea sa ajunga mai aproape de fanii genului se numeste ROCK FM.

Lansat in urma cu aproape o luna, ROCK FM se aude pe frecventele One FM din Bucuresti, Constanta, Braila, Galati, Sibiu, Targu Mures, Cluj-Napoca, Bistrita si Suceava. Postul are de nu foarte mult timp si o grila si o echipa de DJ. Cristian Hrubaru, Mihai Georgescu (Bere Gratis), Filip Standavid, Claudiu Cirtina, Alin Dinca, Andrei Barbu si Ionut Scutariu sunt DJ-ii care vor fi alaturi de voi pe frecventele ROCK FM.

Si ca sa isi faca simtita prezenta, echipa ROCK FM a iesit pe strazile din Bucuresti alaturi de cea mai mare scena mobila din Romania. Platforma de 14 mp a sustinut boxele si ecranele de LED-uri. Tot show-ul a fost insotit de o gasca de 7 chopperisti, in frunte cu Hrubaru, care a parcurs o distanta de 40 de km.

Rock FM se poate asculta si online pe www.rockfm.ro