Cea mai tare trupa reggae va concerta la Constanta in clubul Pulse , pe data de 17 decemebrie , incepand cu ora 22.00 . El Negro continua in acest fel turneul inceput in acest sfarsit de an, iar baietii vor pastra tonusul aratat si in megashow-ul de lansare din Bucuresti, la Silver Church , celebrand noul album ” Greetings from Green Repub ” impreuna cu toti prietenii RepubliKa Verde, care i-au sustinut in cele mai tari concerte.

Timp de mai bine de zece ani, pe Bogdan Negroiu şi trupa El Negro i-am putut vedea doar pe scenă, în concerte. De câteva luni, s-a mutat şi online, pentru emisiunea „Republika Verde" de la Radio3Net, o emisiune în care nu se întâmplă nimic, după cum Bogdan a povestit intr-un interviu acordat ziarului Romania Libera, dar pe care e bine s-o asculţi, te destinde şi te poate schimba.

Dupa 10 ani de zile EL NEGRO are un studio propriu, real, performant. Zeci de cutii de scule, clape analoage si digitale, procesoare, microfoane cu fir de aur, casti "ultimul ragnet", ordinator cu procesor 'quatroformagi", luminite si grafice multe, un sub bass pe care vecinii de la 2 case mai departe il cunosc deja... scriu baietii pe site-ul www.elnegro.ro, acolo de unde puteti achizitiona si cel mai nou album.

Daca esti fan reggae, sau fan El Negro, esti asteptat pe 17 decembrie in club Pulse, pe Bd. Ferdinand 38, Constanta.