Grupul Intact intenționează să deschidă, în 2011, două noi televiziuni și se pregătește de lansarea unei platforme DTH, proiect care îi va permite să devină provider și pentru alte programe TV în afară de cele proprii.

Intr-o declaratie pentru revista Capital, Camelia Voiculescu declara: „În ceea ce ne privește, ne gândim serios la lansarea unui DTH (Direct To Home - sistem care permite transmiterea mai multor programe TV într-un pachet, direct de pe satelit - n. red.) având în vedere evoluția naturală a marilor companii media de la statutul de dezvoltatori de conținut la cel de provideri“, declară Camelia Voiculescu, care precizează că anul viitor grupul va lansa două noi televiziuni.

Media rămâne o componentă importantă a afacerilor familiei Voiculescu în ciuda dificultăților majore prin care trece industria de profil. „Media este o industrie flexibilă, performantă, iar conținutul creat are relevanță pe orice platformă. Criza va limpezi apele și va scoate la suprafață eforturile jurnalistice veritabile“, declară șefa Grivco, grup care deține, prin Intact, șase televiziuni. Grupul a înregistrat profit în 2009.