Toata lumea a asteptat cu nerabdare ziua de 1 mai care in mod normal ar insemna startul unui nou sezon estival. Pana sa inceapa el cu adevarat ne putem delecta insa cu o serie de concerte si evenimente programate pe litoral.

Mix Music Evolution 29 – 01 Mai 2011 – CONSTANTA/MAMAIA
Mix Music Evolution se desfasoara în Constanţa pe 29 – 30 aprilie şi 01 Mai, în zona Hotelului Rex din Mamaia se va instala, la invitaţia Primăriei Constanţa . Printre artisti Laurentiu Duţă, Proconsul, Dj Jungle, Andreea Bălan, Gheorghe Gheorghiu, Cătălin Măruţă si Keo.

FOR THE LOVE OF HOUSE – Constanta, Mamaia. Joi 28 Aprilie 2011 – Duminică 1 Mai 2011
Clubul La Mania din Mamaia organizeaza intre 28 aprilie si 1 mai festival de muzica house. Printre invitati se afla LEE FOSS, MIKE HUCKABY, SASHA, DANNY HOWELLS, NIMA GORJI
SETH TROXLER, SHAUN REEVES, RYAN CROSSON, LEE CURTIS, LUCIANO, REBOOT s.a

Plaja Kudos din Mamaia
Kudos împlineşte 10 ani! Revelionul clubberilor se ţine în fiecare an, de 1 mai, pe legendara plajă din Mamaia. Boris Werner, Guy J si Andrey Pushkarev vor mixa în acest an la pupitrul Kudos Beach, alături de o grămadă
de artişti români.

The Mission şi InDeep & Dance Mamaia 2011
Festivalul de 1 MAI InDeep & Dance va avea loc în cadrul evenimentului The Mission din Mamaia. Evenimentul se va desfasura în perioada 29.04 – 01.05.2011, pe plaja din Mamaia Nord, în 2 corturi încălzite unde muzica va cânta 60 de ore non-stop!

Sunwaves 9 Mamaia
Cel mai cunoscut festival romanesc revine in Mamaia cu un line-up de senzatie.

De pe 29 aprilie si pana pe 1 mai gasca de DJ de la KISS FM se muta la mare. Dan Fintescu, Alice, Andrelele, OLiX si Dj Yaang vor mixa in Midnight Sun Club din Costinesti, unde vor pregati un 1 Mai demn de cartile de istorie!

Pe plaja Nord din Vama Veche
Vineri, 29 aprilie, si sambata, 30 aprilie, in Vama Veche vor avea loc doua seri de petrecere, in cadrul evenimentului “1 Mai Mare”.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele de 1 mai poti vizita www.mb-radio.tk !