Dupa ce prima licitatie pentru drepturile de televizare ale Ligii I s-a dovedit a fi un mare esec, Dumitru Dragomir, presedintele LPF, si-a pus in cap presedintii de club cand a declarat ca se gandeste sa nu mai vanda si celelate pachete ramase nelicitate.

Speriati din cale afara de posibilitatea de a ramane fara fonduri, presedintii de club si-au ales un sef de trib. Asa se face ca patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu a iesit recent in presa si a declarat ca Liga Profesionistă de Fotbal va încerca să obţină 100 de milioane de euro cu TVA inclus din drepturile TV rămase nevândute, urmând să reunească cele şase pachete cu meciuri într-unul singur.

Asadar dupa ce Digi Sport, Dolce Sport si Antena 1 au achizionat fiecare cate un pachet care le permite difuzarea a cate unui meci etapa si dupa ce saptamani bune s-a tot vehiculat ca TVR ar putea sa ajunga sa difuzeze si el cate un meci, reprezentantii LPF au decis sa isi mai incerce incaodata norocul si sa reuseasca sa convinga un post TV sa achizitioneze si restul meciurilor. In motivatia lor, patronii de cluburi, reprezentati de Marian Iancu sustin ca că grupările de fotbal sunt prea sărace pentru a vinde ieftin.

Ramane de vazut insa daca cineva se va razgandi si va fi dispus sa plateasca o asemenea suma pentru un campionat controversat care atrage atentia prin scandaluri, acuzatii de blat, greseli de arbitraj etc...