Cine sa fi crezut ca voi ajunge sa fiu meteosenisibil ? Se pare ca e adevarat ce se spune despre absenta soarelui din viata de zi cu zi. Mai precis , se pare ca zilele posomorate cu vant si ploaie creeaza sentimente de suparare si deprimare in randul multora.

Eh, dar uite ca dupa vreme indelungata soarele a iesit generos de printre nori si s-a decis sa ne incalzeasca astazi. Asa ca toata lumea a iesit buluc din casa si a navalit pe unde a apucat. Cel mai aglomerat loc de azi a fost insa Parcul Tabacariei din Constanta acolo unde abia daca reuseai sa gasesti un loc de parcare pe marginea bulevardului sau in parcarea City Park Mall.

Atrasi de multa verdeata si mult soare toata lumea a iesit la plimbare. Au fost si oameni care au vrut sa faca putina miscare incercand sa profite de bicicletele oferite gratuit pentru cei pasionati. Din pacate coada la completat formulare a fost destul de mare asa ca multi au renuntat.

Aglomeratie mare a fost si la terase, care au revenit la viata , parca pregatite de un nou sezon estival. Si mai aglomerat a fost in malluri si in hypermarketuri, febra sarbatorilor de pasti prinzandu-i pe multi constanteni la cumparaturi.

Din pacate, dupa o zi insorita si calduroasa revin norii si odata cu ei si racoarea, asa ca primavara inca este nehotarata daca sa vina sau sa se mai odihneasca putin.