Vedeta showului Jackass, Ryan Dunn, a murit intr-un accident de masina!

Cu cateva ore inainte de accident, Dunn a postat o poza pe contul lui de Twitter in care aparent bea o bere alaturi de niste prieteni intr-un bar din Philadelphia. Dunn si pasagerul masinii lui Porsche 911 GT3 au murit cel mai probabil la impact atunci cand masina lor a iesit de pe sosea si s-a lovit de niste copaci dupa care a izbucnit in flacari.

Ryan Dunn in varsta de 34 de ani a aparut in showurile MTV Jackas si Viva La Bam, precum si in cele trei filme de lung metraj Jackass. A fost, de asemenea, vedeta propriului sau show la MTV, Homewreker, si gazda showului Proving Grounds.

Dunn a ajuns sa colaboreze pentru Jackass dupa ce l-a intalnit pe Bam Margera in prima zi de liceu in Pennsylvania. Cei doi, alaturi de Christopher Raab (cunoscut drept Raab Himself) si Brandon DiCamillo, se filmau facand tot felul de trickuri cu skateboardurile. Mai tarziu, Dunn s-a cunoscut cu Johnny Knoxville, care le-a propus lui si celorlalti baieti sa ii dea drepturile de difuzare ale videoclipurilor facute de ei pentru a fi incluse intr-o serie de televiziune, Jackass, care a devenit un show de mega succes pe MTV si a facut furori intre 2000 si 2002 cand a fost difuzat.

Imediat dupa aflarea vestii tragice, Johnny Knoxville, Bam Margera, mama acestuia - April, si Steve O au postat mesaje pe Twitter.



Johnny Knoxville a scris: "Astazi mi-am pierdut fratele, pe Ryan Dunn. Sincere condoleante familiei si iubitei lui Angie. RIP Ryan. Te iubesc."