Blogger este serviciul gratuit de creare a unui blog oferit de cei de la Google. Exista inca multe persoane care se intreaba ce este un blog.  Pentru cei care nu prea sunt obisnuiti cu internetul putem spune in mare ca este o forma de jurnalism online. Pentru cei care se mai pricep, blogul este un fel de site care este aranjat in ordinea postarilor: cel mai recent articol ajunge primul pe prima pagina si ramane primul pana cand se scrie urmatorul articol, apoi trece al doilea, al treilea si asa mai departe.

Serviciul blogger, accesibil la adresa http://www.blogger.com , pe baza unui cont gratuit, iti ofera posibilitatea de a alege din multiple sabloane predefinite sau sa iti personalizezi blogul instaland un sablon html propriu.

Postarea de informatii be blog se face din interfata ce o poti accesa logandu-te in cont. Poti alege sa creezi pagini sau categorii(prin adaugarea de etichete postarii).

Ai posibilitatea sa incarci poze sau videoclipuri pe care sa le postezi in articole, sau le poti posta direct de pe net.

Mai multe informatii in curand !