Pro Tv aduce in premiera in Romania un format international de succes, care va face deliciul telespectatorilor si va schimba vietile participantilor. “MasterChef”, cel mai important show de televiziune din lume dedicat gatitului, care a revolutionat segmentul “cooking show”-urilor, va fi facut si in Romania, la Pro Tv.

“MasterChef”, un format pe care Pro Tv l-a cumparat de la Shine International, este cea mai fascinanta competitie culinara din intreaga lume, cu audiente record si milioane de persoane dornice sa ajunga in concurs. ”MasterChef” este unul dintre cele mai incitante si spectaculoase reality show-uri din lume, care reuneste oameni pasionati de arta culinara, amatori pentru care bucataria este o reala bucurie, nu o meserie, si care, prin talentul, inventivitatea si daruirea lor in fata cratitei sau a borcanelor cu condimente isi pot schimba vietile. Pasionati de arta gatitului, concurentii vor avea la dispozitie scena pentru a arata lumii intregi ca bucuria de a gati din inima poate deveni spectacol, dar si drumul catre schimbarea vietii. Acestia vor face orice pentru a impresiona juriul, pentru a castiga un premiu substantial in bani si, nu in ultimul rand, pentru a deveni primul “MasterChef” al Romaniei.


Gatesc de ani de zile, au cariere impresionanate in cooking, au uimit cu preparatele lor vedete de la Hollywood sau politicieni din lumea intreaga, sunt Chefi la restaurante de top din tara iar de anul acesta fac parte din juriul celui mai spectaculos show culinar facut vreodata in Romania, la Pro Tv. Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu sunt cei trei jurati ai super concursului “MasterChef” pe care il pregateste Pro Tv pentru inceputul anului viitor.
 

Experti recunoscuti in acest domeniu, juratii de la “MasterChef” isi vor pune in joc experienta, abilitatile si cunostintele acumulate in ani de zile pentru a-i determina pe concurenti sa isi solicite la maximum imaginatia, simtul de organizare in bucatarie, ingeniozitatea si pasiunea fara margini pentru gatit.