Aşteptarea a luat sfârşit pentru miile de români care erau nerăbdători să afle data de lansare în România a celui mai tare show de divertisment al deceniului. X Factor vine de pe 17 septembrie la Antena1.

Fenomenul X Factor a cuprins deja întreaga ţară odată cu audiţiile, prima etapă a show-ului. Peste 10.000 de oameni au venit să asiste la un show cum nu s-a mai auzit, dintre care peste 600 au trecut prin faţa juriului în calitate de concurenţi.  Cluj, Timişoara, Constanţa, Iaşi şi Bucureşti au fost oraşele care i-au reunit pe toţi cei care au dorit să le demonstreze Paulei Seling, lui Mihai Morar şi lui Adrian Sînă că au factorul X.  Dintre cei 600 de concurenti, 200 s-au calificat în etapa taberei de pregătire, iar dintre aceştia, doar 24 vor lua parte la semifinale.

Fără bariere de vârstă sau stil, X Factor a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Pe lânga oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a deveni cei mai cunoscuţi artişti ai momentului si de a-şi face vocea auzită, participanţii au şi o miză materială pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din România, oferit de Orange.

Show-ul Antenei ! va fi difuzat in fiecare week-end si va fi prezentat de Razvan si Dani de la Neatza. MediaBlog a fost la preselectiile de la Constanta si iti arata un mic videoclip.