Pentru crearea unui site exista urmatoarele cerinte si optiuni:

1. Mai intai trebuie achizitionat domeniul dorit care se face de catre client, acesta se inregistreaza in numele lui , devenind astfel proprietarul lui. Inregistrarea se poate face pe rotld.ro sau orice alt site de hosting/care ofera domenii (in cazul in care doriti se poate face acest lucru in numele dvs.)

2. In functie de tipul de site dorit se cumpara de asemenea si un abonament de hosting. In functie de dorinte si necesitati vom alege impreuna cea mai avantajoasa oferta de pe piata.

3. Va pot oferi mai multe solutii de crearea a unui site, gazduite pe diverse platforme:
  •     PLATFORMA BLOGGER:
Aceasta platforma este oferita de GOOGLE si necesita creearea unui cont google. Gazduirea este gratuita insa dezavantajul este ca ea este creata pentru bloguri, dar poate fi folosit si ca site. Actualizarea si postarea de articole se poate face si de catre client, insa dupa ce in prealabil se instaleaza un sablon anume. De asemenea platforma ofera posibilitatea gazduirii domeniului cumparat insa acesta trebuie cumparat de la ei, din contul de administrare si poate de fi de forma .com, .net, .org etc (se poate gazdui si cu domeniu.ro dar dureaza mai mult activarea lui)

           Exemplu de site creat in blogger: http://www.reprezentant-oriflame.com  , http://www.mediablog.go.ro/ , www.servicii-website.com etc.
    

  • PLATFORMA WORDPRESS
      Pentru a putea crea un site cu ajutorul platformei wordpress, trebuie mai intai achizitionat un abonament de hosting care sa ne permita instalarea wordpress. Utilizarea acestei platforme ofera posibilitatea actualizarii si editarii articolelor de catre client, in baza unui cont de administrator. De asemenea permite instalarea a diverse sabloane/teme, care se aplica la site. De asemenea Worpdress ne permite gazduirea si managamentul a diverse fisiere pe care le vom folosi pe site. Spre deosebire de blogger se pot crea un numar nelimitat de pagini(pe langa postari), permite instalarea de widget-uri si  un management mai simplu al categoriilor dat si un numar ridicat de alte optiuni ce nu se regasesc in blogger.



Exemplu de site-uri create in Worpdress:

  • PLATFORMA JOOMLA
Este una din cele mai complexe si profesionale platforme de gazduire a unui site. Folosirea ei presupune de asemenea detinerea unui abonament de hosting cu optiuni avansate. Permite de asemenea gazduirea si managamentul propriilor fisiere, organizarea unui meniu complex, crearea de module, integrarea in site a unor iframe-uri (alte pagini externe), crearea de pagini si categorii care trebuiesc manageriate. Gazduirea si managementul de banere, camapanii de publicitate, crearea unui director web de link-uri etc. Oferirea posibilitatii inregistrarii unor noi utilizatori si oferirea accesului lor in pagini exclusive. Totodata prin instalarea de pluginuri suplimentare se pot creea de exemplu aplicatii pentru crearea de cataloage etc.



Exemplu de site creat in JOOMLA:

OPTIONAL SE POATE LUCRA LA OPTIMIZAREA SITE-ULUI PENTRU MOTOARELE DE CAUTARE (META TAGURI, DESCRIERE, CUVINTE CHEIE ETC). SE POATE INSCRIE SITE-UL LA SERVICII DE CONTORIZARE A SITE-ULUI ETC.

Pentru mai multe detalii sau nelamuriri puteti folosi pagina de contact sau numarul de telefon 0737546638. Pentru contact prin intermediul messengerului folositi aplicatia Pingbox de pe Servicii si promovare web