Daca in Romania, emisiunile de tip talent show menite sa descopere talente incep sa ne invadeze din ce in ce mai mult ecranele televizoarelor fara a avea insa efectul scontat pentru participanti de exemplu, in Anglia insa situatia este cu totul alta. 


Participanti la celebrul show de televiziune X FACTOR din Marea Britanie, cei cinci tineri Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson, si Liam Payne nu au trecut de faza Bootcamp pentru ca au concurat fiecare pe cont propriu. Echipa de productie a decis totusi sa le mai dea o sansa si sa ii uneasca intr-un boy band al carui nume avea sa fie One Direction si care a fost indrumat de Nicole Scherzinger.

Cu toate ca au terminat pe locul al treilea, acest lucru se pare ca nu a contat deloc. Baietii si-au lansat deja un prim album si au deja si 3 videoclipuri care au sute de milioane de vizualizari pe Youtube.

Britanicii nu au asteptat mult timp ca sa aiba parte de succes, sunt mereu veseli, sunt pusi pe sotii, stiu sa danseze si au dat pe spate deja milioane de fane. Daca mai punem si mesajul transmis de versurile melodiilor lor este deja clar de ce se bucura de popularitate.

Dupa turnee avute in Marea Britanie, One Direction au pornit sa cucereasca si Statele Unite si nu mare le-a fost mirarea sa vada ca si acolo au fost bine primiti si ca fanele sunt innebunite si abia asteapta sa ii vada pentru a le cere un autograf si care fredoneaza impreuna cu ei versurile piesei "What Makes you Beautifull", primul lor single care a ajuns in primele 20 de piese din World Chart.Si lucrurile nu se opresc aici, baietii vor cutreiera din nou in Marea Brianie si Irlanda, si vor trece apoi si prin Norvegia.

Cu un  contract semnat cu SonyMusic si casa de productie SYCO in spatele careia se afla producatorul XFACTOR, Simon Cowell, se pare ca OneDirection au gasit reteta succesului.