Nu e asa ca ati inceput sa vedeti cuvintele astea prea des in ultima vreme ? Si daca expresiile vi se par cunoscute si agasante, ei bine de vina sunt evident mintile inguste si otevizate ale oamenilor care se ocupa mai nou de actualizarile site-urilor de stiri din Romania.

Daca aveti ghinionul de a fi abonati la feeduri, tweeturi sau actualizari pe contul de Facebook de la Realitatea TV, RTV, Stirile Pro Tv, cu siguranta nu ati putut sa nu observanti titlurile din ce in ce mai aberante si enervante.

Se pare ca in ultima vreme oamenii de la "butoane", adica aia care posteaza articole si apoi le promoveaza pe retelele sociale au fost infectati de un virus necunoscut, foarte contagios si greu de tratat, se numeste sindromul OTV. Adica nu mai exista un site de stiri din Romania care sa nu titreze o stire banala ca fiind incredibila, socanta, senzationala.

Si daca pici in capcana si faci un click pe stire ca sa vezi senzationalul, s-ar putea sa te pierzi cu totul, nu de alta dar nu stii ce sa citesti mai intai: articolul de doi lei care are doar cateva randuri, scrise cu litere de o dimensiune medie, sau linkurile catre alte articole cu niste dimensiuni de iti crapa monitorul ?

Mai amuzant decat atat sunt si titlurile mari EXLCUSIV, la niste articole care apar insa mai peste tot. Practica s-a extins si pe ecran, unde conferintele de presa ale circarului Dan Diaconescu de exemplu, transmise de toate televiziunile sunt EXCLUSIVE domnule. Incredibil, e ceva de genul nu schimbati canalul ca nici nu stiti ce pierdeti. Daaa, cum sa nu, ma uit la principalul jurnal de stiri unde 10 minute niste fraieri de reporteri transmit in direct cum se imbulzesc ei si se calca in picioare ca sa ii dea voie pacaliciului tarii sa zica el ce ii trece prin cap. Mai conteaza calitatea transmisiei, ca imaginea tremura de nu se poate, ca se vad doar microfoane, repoteri si cameramani ? Da-l dracu de profesionalism, vorbeste salavatorul tarii ce mama naibii.

Dar rezolvarea e simpla, cum poti scapa de aceste exagerari nesanatoase ?

PASUL 1: Pe butonul telecomenzii tale exista in meniul lista canale cel mai probabil optiunea stergere canal. Credeti-ma, am sters Antena 3 din lista de cateva luni si sunt asa de linistit. Cred ca urmeaza si alte infectii de canale in curand.

PASUL 2: METODA MAI SIMPLA SA VA DEZABONATI DE LA ACTUALIZARILE DE FACEBOOK ALE CANALELOR DE STIRI DIN ROMANIA.

Accesati pe rand paginile de facebook ale acestor canale: REALITATEA TV, Rtv,StirileProTV, Antena 3 si urmati pasii simplii din imaginea de mai jos:



PASUL 3: METODA SIMPLA SA DATI UNFOLLOW PE TWITTER LA CONTURILE POSTURILOR DE TELEVIZIUNE PE CARE LE URMARITI.

- Accesati lista de utilizatori pe care ii urmariti. Sau cel mai simplu accesati https://twitter.com/following
- Din lista de utilizatori pe care ii urmariti, in dreapta aveti un buton albastru pe care scrie Folowed. Daca faceti clik pe el va apare Unfollow, ceea ce inseamna ca veti renunta sa mai primiti actualizari de la utilizatorul respectiv. E simplu, chiar foarte simplu:


INCREDIBIL DOMNULE ! :))