Ca televiziunile romanesti promoveaza prostia la greu de ceva vreme incoace, asta numai este nici o noutate. Cu toate astea stau si ma uit, ca nu e vina doar a producatorilor care ne propun in fiecare zi subiecte care mai de care mai neinteresante.

Prin platourile emisiunilor de cancan se perinda in fiecare zi fel si fel de personaje care stai si te intrebi ce cauta acolo ? Si pentru ca uneori pentru audienta, personajele astea sunt in stare sa faca orice, cu conditia sa fie platiti, cateodata avem si posibilitatea de a vedea situatii care mai de care mai penibile.

Ca niste neica nimeni este dispus sa faca orice la tv, nu e mare problema, caci asa cum apare pe sticla, tot asa de repede poate sa si dispara din memoria noastra vizuala.

Ce ma surprinde insa este prezenta in emisiunile astea a unor personaje ce au un nume deja creat si care poate ca nu te-ai astepta sa le vezi facand orice pentru bani.

De pilda Maria Carneci s-a apucat de cantat muzica hip-hop domnule. Am stat si m-am gandit cum a ajuns femeia asta sa treaca de la muzica populara, la care se descurca destul de bine, la hip hop. Bineinteles ca prin simpla aparitie la Happy Hour, unde a cantat ea despre domnisoare, nu a mai trebuit sa caut explicatii pentru o aparitie de acest gen.

Poate ca momentul ar fi fost amuzant, caci Maria Carneci avea un outfit de adevarata rapperita, care ii statea la fel de bine cum i-a stat lui Monica Tatoiu imbracata in rockerita. Momentul in care a inceput sa cante a fost insa cireasa de pe tortul de penibilism de la Maruta. Nu doar vocea de pe cd era penibila, ci chiar imposibilitatea cantaretei de a face un playback cum trebuie.


Maria Carneci: Domnisoare pe happyhour.protv.ro

Si cum ziua nu s-a incheiat, in aceeasi zi cu momentul "memorabil" al Mariei Carneci de la Pro TV, o alta artista s-a trezit sa se faca de ras la tv. Mirela Stoian, cea care a interpretat-o pe Lila in cadrul emisiunilor cu Vacanta Mare, a venit sa se planga la Kanal D ca nu are de munca. O adevarata "drama sfasietoare" titrau aseara cei de la Kanal D. "De 5 ani nu mai are loc de munca si doar parintii ii dau bani sa supravietuiasca" mai scria pe burtiera emisiunii lui Madalin Ionescu.

Poate ca ar fi reusit sa ma si impresioneze daca in cadrul aceleiasi emisiuni, Mirela nu ar fi spus ca a castigat bine cand a lucrat cu Vacanta Mare si ca pe parcursul a 5 ani a mai fost pe la alte televiziuni si chiar si-a facut si o trupa de teatru. Ba mai mult, daca bine imi aduc aminte, Mirela Stoian si Florin Petrescu au facut o emisiune la "Giga TV" anul trecut, care a fost difuzata si pe Litoral TV.

Poate ar fi trebuit sa o iau pe Mirela Stoian pe teren la cateva anchete sociale sa vada ce insemna neputinta, dorinta de a munci si situatiile cu adevarat cutremuratoare cu oameni care nu primesc bani sa apara la tv ca sa isi planga de mila. Daca tot li s-a facut mila celor de la Kanal D de ea, de ce nu i-au oferit un job pe acolo ?