Echipa Sageata Navodari a sarbatorit joi seara promovarea in Liga 1 la fotbal dupa ce s-a impus pe teren propriu scor 1-0 in fata echipei Dunarea Galati. Formatia de la malul marii mai avea nevoie de un singur punct pentru a isi asigura prezenta in primul esalon de fotbal din Romania.

In prezenta  unui public de cateva mii de persoane, ce a fost nevoit sa indure o vreme nu foarte prietenoasa, navodarenii s-au impus la carma jocului inca din prima repriza, reusind sa inscrie prin Tigoianu in minutul 9 care a primit o centrare perfecta in careu si a lovit mingea cu capul trimitand-o in plasa portarului galatean.

Meciul a fost unul disputat, arbitrul partidei parand ca a scapat pe alocuri meciul din mana, ambele reprize fiind marcate de intreruperi dese cauzate de faulturi dure. Finalul primei reprize s-a terminat cu cate o eliminare din ambele echipe, arbitrul acordand cartonas rosu lui Şomodean (Dunărea) şi Ologu(Săgeata), în timp ce Tigoianu şi Cristea s-au ales doar cu galbene.

Repriza a doua a fost si ea una disputata, ambele echipe ratand ocazii importante de a inscrie, insa fara succes, tabela de marcaj inchizandu-se la scorul de 1-0 pentru gazde care sunt promovate matematic in Liga 1.

Echipele de start:

Săgeata Năvodari: Viciu - I. Filip, Sg. Bar, Fl. Popa (cpt.), Aniţoiu - Diaby, V. Apostol, Vezan, Ologu - D. Zaharia, Tigoianu
Rezerve: Gordin - Pantelie, Coconaşu, Şicu, Bold, Nazîru, Bangheorghe
Antrenor: Mihai Guliu
Dunărea Galați: Olaru - L. Radu, B. Panait, Şomodean, Al. Cristea - S. Cucu (cpt.), Negoescu - Cristescu, Asanache, Chipirliu - I. Enache
Rezerve: Comănescu - Hristian, Grosu, Moroşanu, Comşa, Cenk, Chebac
Antrenor: Octavian Grigore
Arbitru: Georgian Ionescu (Buzău); Asistenţi: Florin Eduard Ungureanu şi Bogdan Velicu (ambii din Bucureşti).

GALERIE FOTO: