Inceputul lunii iulie a adus pentru pasionatii de gustari rapide un nou nume important din domeniul in orasul Constanta. Este vorba despre lantul de fast-food Subway care ofera gurmanzilor posibilitatea de a manca sandwich-uri fresh, preparate direct in fata clientului.

Restaurantele SUBWAY ofera un sortiment extrem de bogat de sandwich-uri, tortille, salate, biscuiti si bauturi la preturi relativ apropiate cu celelalte restaurante fast-food-uri de gen, putand ajunge si la 9 lei sau mai mult, daca doriti sa comandati un sandwich mare.

Restaurantul din Constanta face parte dintr-o retea nationala de 15 restaurante ce cuprinde orasele Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Pitesti, Ploiesti si Constanta.

Subway este o retea internationala de restaurante care a luat fiinta in anul 1965 in Statele Unite ale Americii la ideea a lui Fred de Luca si Dr. Peter Buck. Succesul afacerii s-a bazat pe sistemul de franciza, Subway fiind una din cele mai apreciate francize la nivel mondial, avand in momentul de fata peste 39000 de restaurante la nivel mondial.