MB MUSIC RADIO

ACUM:ASCULTA:
tunein    tunein

RECENT

Navigation

Revista Bravo isi inceteaza aparitia pe piata din Romania

Revista Bravo isi inceteaza din aceasta luna aparitia pe piata din Romania.
Ringier Romania anunta aparitia pe piata a ultimului numar al revistei pentru tineri Bravo, care isi inceteaza din aceasta luna aparitia pe piata din Romania.

BRAVO a fost lansată în România în noiembrie 1997 si a fost dedicata tinerilor, oferind stiri, informatii si interviuri din lumea showbizului.

Dupa 17 ani de aparitie bilunara, revista Bravo isi va inceta aparitia pe print. Informatia a fost facuta publica pe site-ul publicatiei unde fanii sunt anuntati ca numarul din 8 aprilie al revistei este si ultimul numar lansat pe piata din Romania.

"DRAGII NOȘTRI, ACESTA A FOST ULTIMUL NUMĂR AL REVISTEI BRAVO !", scriu redactorii revistei.

Ringier planuieste ca in locul publicatiei Bravo sa editeze o alta revista care sa mearga pe aceeasi idee.

"DIN DATA DE 15 APRILIE NE VEDEM CU SUPER BRAVO GIRL, O REVISTĂ MEGA-COOL, CONSTRUITĂ SPECIAL PENTRU A VĂ SATISFACE TOATE NEVOILE ȘI CURIOZITĂȚILE! NU RATAȚI PRIMUL NUMĂR!", mai spun redactorii revistei.

Ringier a lansat din 2003 revista Bravo Girl, o extensie a brand-ului Bravo, prezența sa fiind foarte binevenită pentru că a completat nevoia de informare a adolescentelor.

Cel mai probabil noua revista Super Bravo Girl, va aborda subiecte ce pana acum fusesera prezentate separat in cele doua titluri ale brandului Bravo.

Coperta ultimului numar al revistei BRAVO:

Share

loading...

Chirea Bogdan

Posteaza comentariu:

0 comments:

Comentariul va fi postat dupa aprobare