In Magic Mike 1, Channing Tatum alias Mike era un barbat talentat, atractiv, ce dorea sa-si implineasca visul american. Ziua avea joburi normale, in constructii, mobilier, etc, iar noaptea aducea zambete pe buzele doamnelor si domnisoarelor prin dansurile sale lascive, de stripper.

Magic Mike XXL” reia povestea lui Mike, la trei ani după ce a renunţat la promiţătoarea sa carieră de stripper. După îndelungi insistenţe, acesta acceptă să se întoarcă în trupa de dansatori exotici „Regii din Tampa”, aflată acum în pragul eşecului. Pentru ultimul lor spectacol vor pregăti un show senzaţional, în care legendarul Magic Mike va străluci din nou în lumina reflectoarelor.

În drumul către grandioasa reprezentaţie, Mike şi colegii lui cunosc noi personaje, redescoperă vechi prietenii şi învaţă mişcări surprinzătoare,care le-ar putea schimba radical viitorul.

Regia la Magic Mike XXL nu mai este semnata de Steven Soderbergh, ci de Gregory Jacobs, iar scenariul este semnat de Reid Carolin si Channing Tatum.

Filmul ii are in distributie pe Channing Tatum, Amber Heard, Elizabeth Banks, Matt Bomer, Jada Pinkett Smith, Joe Manganiello, Andie MacDowell, comediatul Gabriel Iglesias si multi altii.

Magic Mike XXL reia povestea lui Mike, la trei ani după ce a renunţat la promiţătoarea sa carieră de stripper. Mai multe vedeti in editia 12 a emisiunii CineFan disponibila deja online.

Posted by CineFan TV on 24 Iulie 2015