Vara aceasta, un nou personaj insolit intră în cinematografele noastre, călare pe o... furnică. Ant-Man/Omul-Furnică a intrat în cinematografele noastre pe 17 iulie.

"Ant Man/Omul-Furnica" , supereroul Marvel care debuteaza pe marile ecrane in acest weekend, apare in universul benzilor desenate de la Marvel inca din anii 60.

Primul Ant Man a fost fizicianul Henry „Hank” Pym care a descoperit o particula chimica ce-i permitea sa-si micsoreze dimensiunile fizice si sa-si sporeasca forta fizica. In plus, prin casca de la costumul sau de supererou putea controla adevarate… armate de furnici.

Prietena sa, Janet Van Dyne, devine si partenera sa in lupta impotriva raului sub acoperirea supereroinei Wasp.

Initial un ascociat al Celor Patru Fantastici, Omul-Furnica devine, in epoca moderna Marvel, unul dintre fondatorii grupului de Razbunatori.

Scott Lang, un hot care fura costumul Ant Man de la Henry Pym pentru a-si salva fiica, va deveni al doilea personaj care-si asuma rolul supereroului Ant Man.

Ant-Man surprinde nu doar trecerea ştafetei de la Dr. Hank Pym (Michael Douglas) la Scott Lang (aka Ant-Man, jucat de Paul Rudd), dar este şi o poveste mentor/elev. Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase şi aproape imposibil de depăşit, Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri.

Filmul ruleaza in cinematografele din toata tara.

Paul Rudd trece de la filme de comedie la filme de actiune devenind noul erou Ant-Man al celor de la Marvel. Pe ce loc a debutat filmul in Box Office aflati la CineFan in fiecare joi de la 21 la Litoral TV.

Posted by CineFan TV on 24 Iulie 2015