Foto: ReporterNTV
Dupa o luna in care a experimentat doua trasee estivale noi, cei de la Regia Autonoma de Transport Constanta au constatat ca acestea sunt ineficiente si nu au cautare.

Cu alte cuvinte, daca in anii precedenti constantenii si turistii aveau la dispozitie doua trasee ce porneau de la Gara Constanta si ajungeau pana in nordul statiunii Mamaia, anul acesta RATC a crezut ca poate impusca doi iepuri dintr-o lovitura. Mai precis daca vara trecuta plateai 1,5 lei ca sa ajungi cu RATC din centrul orasului pana in Mamaia, acum pretul s-a dublat, pentru ca cetateanul calator se vedea obligat sa schimbe doua trasee, deci implicit avea nevoie de doua bilete.

Daca linia ce deservea statiunea pana la Pescarie pare ca a avut succes, nu acelasi lucru s-a intamplat cu traseul Sirena, ce pleca din Tomis Nord si ajungea pana in Mamaia Nord. Initial a fost schimbat intervalul orar, insa la nici o luna de la aceasta modificare, RATC a revenit la ideea din anii precedenti.

Incepand cu 31 iulie RATC reintroduce ruta 100 Mamaia.Autobuzele de pe aceasta linie vor parcurge traseul Gara - strada Garii - bulevardul 1 Decembrie 1918 - bulevardul Alexandru Lapusneanu - bulevardul Mamaia, pana la hotel Caraiman si retur. Programul de funcționare va fi luni - duminica, intre orele 8 - 20, cu frecventa cuprinsa intre 25 si 35 de minute.

Tariful unei calatorii este de 1,5 lei iar abonamentele pe liniile 100, 100C si abonamentele pe toate liniile și cele gratuite sunt valabile si pe aceasta linie.