După filmele de succes Silver Linings Playbook, American Hustle și Serena,Jennifer Lawrence și Bradley Cooper se află la a patra colaborare și joacă împreună în filmul Joy.

Joy este un film biografic, regizat de David O. Russell, și prezintă povestea lui Joy Mangano, o mamă singură cu trei copii. Aceasta a inventat mai multe aparate menite să faciliteze munca domestică, printre aceste invenții cea mai cunoscută fiind „Miracle Mop”.

Poate că titlul filmului este unul scurt, însă este, cu siguranță, unul din proiectele cele mai importante ale regizorului David O. Russell. „Am dorit să aduc în atenția publicului o poveste neașteptată, epică” a declarat regizorul despre film.

Titlul reprezintă numele personajului principal, Joy (Jennifer Lawrence), o femeie de afaceri care devine capul familiei la 27 de ani. Pentru a crea personajul, Russell s-a inspirat din viața reală a lui Joy Mangano, faimoasa inventatoare. „Este, într-adevăr, primul meu film al cărui star este o femeie”, a adăugat Russell.

Filmul va fi lansat în cinematografe pe 25 decembrie 2015. (SUA)