Trebuie sa recunosc ca articolul de pe site-ul lui Marius Tuca m-a facut sa rad cu gura pana la urechi. Din categoria mare ti-e gradina doamne, un algerian a depus o cerere de divort dupa ce s-a trezit a doua zi dupa nunta si nu si-a mai recunoscut nevasta.

Se pare ca la algerieni te casatoresti mai intai si dupa aia faci cunostinta cu nevasta. Mirele nostru s-a dus direct la judecator si a cerut sa divorteze de sotie, bai mult a cerut si daune morale de 20.000 de dolari pentru ca din cauza machiajului, care brusc a disparut, nevasta lui nu mai arata la fel de frumoasa.

"I-am spus judecătorului că nu am putut să-mi recunosc soția după ce s-a spălat de machiaj. M-a înșelat, pus și simplu. Și-a umplut fața cu machiaj înainte căsătorie, n-am văzut-o niciodată fără. Arăta foarte frumos, atractivă, înainte de căsătorie, dar când m-am trezit de dimineața am avut un șoc și chiar am vrut să sun la poliție. Nu era în pat lângă mine, am presupus că e la duș. M-am dus în bucătărie și am dat peste o femeie care-mi cotrobăia în dulap. Am strigat la ea și când s-a uitat la mine, n-am recunoscut-o. M-am speriat, credeam că-i vreun hoț", a declarat bărbatul în instanță.

Si ca deobicei, comentariile la astfel de articole sunt mai mult decat delicioase.