În aceasta toamnă NBC a anunțat un sezon nou pentru serialul de succes Heroes, ce va veni cu noi actori și o nouî poveste. În serial vom avea posibilitatea să urmărim și câțiva actori din garda veche.

Se pare că cei de la Fox nu au stat prea mult pe gânduri şi au decis și ei să mai producă câteva episoade din povestea lui Michael Scofield şi a fratelui său Lincoln Burrows, ce au adus un succes enorm serialului Prison Break.

Confirmarea noului sezon a venit de la reprezentanţii postului de televiziune Fox, Gary Newman şi Dana Walden în cadrul turneului Television Critics Association.

Astfel, serialul Prison Break va reveni cu 10 episoade noi în 2016, și va fi o nouă serie eveniment de tipul 24:Live Another Day şi The X-Files. Atât Dominic Purcell cât şi Wentworth Miller vor reveni în pielea personajelor care le-au dat viață, urmând ca pe parcursul acţiunii să li se alăture şi alte personaje cunoscute publicului. În privinţa poveştii noului sezon, momentan nu s-au făcut prea multe declaraţii, Newman şi Walden menţionând că miniseria va fi mai mult un sequel la sezoanele anterioare, noile episoade debutând cu un salt temporal de la evenimentele petrecute în finalul utlimului sezon difuzat de post.