Am sesizat cu amuzament ca Antena 3 iar se victimizeaza si manipuleaza publicul cu proteste inexistente. Dupa ce in Tabara de la Navodari au inceput sa apara niste proiecte ambitioase, "profesionalistii" lui Voiculescu au inceput sa agite apele cu subiecte care chipurile scandalizeaza locuitorii din Navodari. 

Dupa ce statul a lasat sa intre in pragina cladirile din Tabara Navodari (nu cred ca e cazul sa spunem in ce guvernari), tot magnificul stat s-a spalat pe maini si a zis sa dea cladirile in paragina in administrarea administratiei locale. Crezand ca autoritatile locale au niste milioane de bagat in tabara si vor repara asa, la foc automat ce au lasat altii sa se duca de rapa, jurnalistii de la Antena 3 arunca acum in carca primarului de la Navodari cum ca ar avea interese sa vanda terenul din tabara rechinilor imobiliari.

Nu am sesizat daca au fost aratate si imagini cu cladirile reabilitate si caminele unde in fiecare vara inca mai vin copii. Nu am vazut emisiunea cap coada, pentru ca nu am rabdarea necesara sa ma uit la Antena 3, dar m-ar mira daca jurnalistii de la Antena 3 au vorbit despre Aqua Landul ce se construieste in Tabara sau ca exista si un proiect de creare a unei promenade care sa duca in final la reabilitarea zonei.

Am vazut de dimineata un "mega-protest" intr-o piateta din Navodari unde 4 pensionari vorbeau aberatii. Unul repeta la indigo ce spusese jurnalistul in reportajul sau iar altul batea campii cum ca primarul nu ajuta pensionarii (in conditiile in care e cunoscut faptul ca se impart pachete periodic pensionarilor).


Si ca totul sa para asa bombastic, Antenestii sustin cu tarie cum ca primarul de la Navodari ar fi ordonat sa se taie cablul in tot orasul. Surse spun ca asa s-a intamplat, si ca de la ora 20:00, navodarenii nu au avut semnal la tv. Nu resusesc sa imi imaginez insa cum un primar are puterea sa taie cablul nu la o firma, ci la patru companii. Atentie insa, nu vorbim de operatori mici, ci de firme precum UPC, RCS&RDS, dar si operatori locali precum Canal S si Intersat. 

Sa imi fie scuzata parerea dar niciodata de cand exista comunicatii prin cablu nu am auzit un caz in care toate retelele de cablu sa fie cazute. 

Mi s-a parut totusi interesant ca cei de la Antena 3 au avut bunul simt sa ii ofere primarului Nicolae Matei sansa de a isi pune punctul de vedere. Numai ca primarul a avut curajul sa ii acuze pe cei de la Antena 3 de tactici de santaj si ca au alte interese, unul dintre ele fiind legat de faptul ca insusi patronul Voiculescu ar fi incercat sa puna mana pe tabara.

Corecti din cale afara si inocenti cum sunt ei, cei de la Antena 3 isi ling acum ranile prin presa cum ca edilul  „a început să lanseze acuzaţii grave la adresa postului  de televiziune“.

Sa amintim ca directorul Antena 1 si Dan Voiculescu sunt anchetati intr-un celebru scandal de santaj la adresa firmei de cablu RCS&RDS pe care a incercat sa ii constranga se le preia posturile pe satelit contra unor milioane de euro ? 

Cand RCS&RDS a refuzat, cei de la Intact au inceput sa ameninte pe tv cu o "mare ancheta jurnalistica" ce se presupunea ca Dumitru Dragomir, fostul presedinte LPF ar fi facut afaceri ilegale cu RCS&RDS pe tema drepturilor de televizare ale Ligii 1. Ancheta jurnalistica urma sa fie difuzata pe posturile Intact doar ca nu a mai apucat sa faca atata valva dupa ce cei de la RCS&RDS au depus plangere la parchet.

In momentul de fata marele trust Intact este anchetat, prin intermediul directorului Antenei 1 si al patronului Dan Voiculescu evident, pentru santaj.

Asa ca sa imi fie scuzata lipsa de incredere in Antena 3, dar parca mi-as fi dorit sa planga de mila taberei de copii de la Navodari atunci cand era lasata in paragina, si peste tot cresteau doar buruieni. Acum cand se investeste masiv in zona, ma intreb oare care sa fie interesul brusc pentru starea taberei.