Televiziunea Romana continua cu nesimtirea si tupeul de care da dovada in ultimii ani, in care isi roaga abonatii sa sustina in continuare incompetenta angajatilor din institutie.

Ultima gaselnita este o campanie prin care incearca sa isi convinga abonatii ca banii pe care ii platesc fortat la abonament sunt bine cheltuiti.

Daca nu m-ar fi enervat indolenta si tupeul cu care incearca sa ne proteasca, poate nu as fi reactionat.

Textul din imagine reprezinta unul din mesajele transmise de Televiziunea Romana: "Un bilet la cinematograf costa 25 de lei; TVR va ofera un film cu mai putin 25 de bani."

Intrebare catre domnii de la TVR: Cand a fost ultima data cand Televiziunea Romana a transmis un film de tip blockbuster sau de genul premiera TV ? Cum va puteti permite sa comparati premiera unui film din cinematografe cu difuzarea unui film de genul celor pe care le difuzeaza TVR ?

Daca nu stiti ce filme difuzati, stimati angajati ai TVR, va aducem noi aminte: pe canalul numarul 1 difuzati doua-trei filme pe toata durata unei saptamani, iar acestea sunt productii vechi de genul clasice, anii 90 si inceputul anilor 2000. Situatia nu ce cu nimic mai roza nici pe TVR 2, unde situatia e aproape identica.

Televiziunea Romana are doua canale principale, unde majoritatea continutului este reprezentat de emisiunii informative. Pot sa va spun sincer ca nici la jurnalele de stiri nu ma pot uita, pentru ca grafica si studio-ul sunt extrem de neatragatoare.

Ce nu inteleg eu, este cum este posibil ca aceasta institutie numita TVR sa numere un numar de peste 2500 de angajati, dupa cum declara reprezentantii institutiei. Ce anume fac 2500 de angajati intr-o televiziune si cum este posibil ca un numar atat de mare sa reuseasca contraperformanta de a le oferi romanilor 3 canale de televiziune (TVR 1 si 2 si TVR 3, care insumeaza productii ale statiilor regionale) total neatragatoare.

Draga TVR, va rugam, daca este posibl, sa nu ne mai luati peste picior si daca tot ne luati banii cu lopata si incasati bani si din publicitate, iar noi inca nu am iesit in strada sa va cerem desfiintarea urmare a dezastrului legat de cheltuirea banului public, sa nu mai zgarmati aiurea in rahat.