Dacă v-a fost dor de un film cu multă acțiune pe metru pătrat, atunci Brigada Sinucigașilor e rețeta perfecta pentru doua ore in care nu va veti plictisi deloc.

Filmul nu prea are parte de dulcegării siropoase ci doar de chestii ieșite din comun . Nu de alta, căci vorbim de o întreaga echipa de oameni cu puteri ieșite din comun care aleg sa fie băieți rai si nu eroi. Paradoxal de hac le vin alți colegi cu super puteri, precum Batman.

Am fost curios din cale afara sa il văd pe Jared Leto in rolul nebunului Jocker dar ca sa fiu sincer, Margot Robbie, cea care o interpreteaza pe Harley Quinn, partenera de nebunii a  lui Joker, a fost un adevărat deliciu.

Si chiar dacă vorbim de o echipa de eroi negativi obligați sa se supună unor ordine, Deadshot, personajul lui Will Smith, reușește cumva sa devină liderul lor, chiar dacă abilitățile lui sunt mai mult legate de cât de bun lunetist sau criminal este. Din niste razvratiti, echipa devine o trupa de elita, capabila sa colaboreze intre ei pentru a salva omenirea.

Spuneam la început ca filmul nu are prea multe dulcegării dar acțiunea filmului are parte si de o poveste de iubire. Intriga filmului are la  baza o vrăjitoare puternica ce a intrat in corpul unei arheoloage care se îndrăgostește de un militar. Chiar dacă se lupta cu vrăjitoarea, June nu reușește sa o înfrângă iar Enchantress reușește sa evadeze si sa il readucă la viața si pe fratele sau. Împreuna aceștia dezlănțuie iadul in mijlocul orașului hotărați sa subjuge lumea întreaga.

Iar de aici începe distracția, echipa de super eroi primește misiunea de a salva o echipa de militari prinși captivi intr-o clădire. Ulterior ei se decid ca sunt obligați sa o distrugă pe vrăjitoare iar liderul echipei, colonelul Flang, are de asemenea misiunea de o salva pe iubita lui posedata de vrajitoarea Enchantress.

Marea majoritate a filmului e o acțiune continua, cu impușcături, explozii si infrunatari cu inamici periculoși. Chiar daca la inceput am avut senzatia ca misiunea brigadei va fi alta, am inteles repede ca de fapt mare parte din prima parte a fost doar o scuza de a face cunostinta cu noile personaje din universul DC Comics.

Deadshot, personajul lui Will Smith, reușește cumva sa devină liderul grupării iar pe parcurs aflam ca deși sunt personaje potențial rele, brigada sinucigașilor poate avea sentimente.

Povestea din film nu pot sa spun ca m-a dat pe spate, dar coloana sonora si efectele speciale au fost punctul forte al producției. Actorii si-au facut bine treaba si cred ca distribuția este cea care ar putea face atractiva o continuare a poveștii.

Scenarist si regizor este David Ayer iar distributia filmului ii include pe : Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne, Ben Affleck, Jay Hernandez, Alex Meraz, Scott Eastwood.